Kees van Strijdhoven

Comfort, balans, rust, sfeer en eigenheid. Verlangt u ook naar een woon- of werkomgeving die u een echt thuisgevoel geeft en daarnaast een heel eigen signatuur heeft? Met een onmiskenbare stijl en luxe uitstraling? Dan zit u goed bij mij. Ik maak een ontwerp van uw interieur dat u past als een maatpak. Natuurlijk volledig op basis van uw woonwensen. Ik adviseer u graag, zodat u de juiste keuzes maakt.


Mijn naam is Kees van Strijdhoven, interieurontwerper. Aangenaam.

Op vrijdag 20 juli komt het het indrukwekkende boek ‘The Best Dutch Interior Design 2018’ uit waar één van onze droomprojecten in gepresenteerd staan met een uniek interview met Kees van Strijdhoven. In dit persoonlijke interview vertelt Kees wat dit project zo uniek maakt, hoe Huis van Strijdhoven te werk gaat en wat de inspirerende uitgangspunten voor dit interieurontwerp waren.

Dit inspirerende boek is een echte musthave voor liefhebbers van design en een verrijking van uw interieur. Samen met andere toonaangevende (interieur)architecten brengt HOOG. een lijvig boekwerk uit met maar liefst 400 bladzijdes aan interieur inspiratie.

Wilt u weten waar onze passie voor interieur vandaan komt en wat onze werkwijze is, bestel het boek via HOOG.Design of neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.