Kees van Strijdhoven

Comfort, balans, rust, sfeer en eigenheid. Verlangt u ook naar een woon- of werkomgeving die u een echt thuisgevoel geeft en daarnaast een heel eigen signatuur heeft? Met een onmiskenbare stijl en luxe uitstraling? Dan zit u goed bij mij. Ik maak een ontwerp van uw interieur dat u past als een maatpak. Natuurlijk volledig op basis van uw woonwensen. Ik adviseer u graag, zodat u de juiste keuzes maakt.


Mijn naam is Kees van Strijdhoven, interieurontwerper. Aangenaam.

 Maak je interieur wat groener!

En dan bedoelen we niet de kleur groen, al mag dat ook, maar in dit geval hebben we het over planten. Planten maken tegenwoordig een belangrijk deel uit van het interieur. Een plant zorgt voor meer sfeer en een prachtige aankleding in de ruimte. Daarnaast zorgt het zelfs voor een verbeterde akoestiek!

De plant die op dit moment populair is en veel wordt geplaatst in de interieurs van tegenwoordig is de Strelitzia plant. Met zijn prachtige grote bladeren geeft de Strelitzia een creatieve en rustige uitstraling. Dit beetje groen is uitermate schikt als kamerplant, maar kan in het voorjaar en de zomer ook buiten worden gezet.

Planten zijn niet alleen gezond, maar maken het interieur ook helemaal af. Op deze manier wordt er een gezonde en fijne leefomgeving gecreëerd. Daarbij wordt er gezegd dat een plant zorgt voor verlaging van stress en extra comfort door de kleur groen. Het is een rustgevende kleur. Tijd voor wat meer groen!

Heeft u behoefte aan meer groen in uw huis, maar weet u niet zo goed wat of hoe u dat moet aanpakken? Wij helpen u! Neem contact op voor een afspraak of kom langs voor persoonlijk advies.

Planten
Plant als decoratie
Plant als decoratie