Kees van Strijdhoven

Comfort, balans, rust, sfeer en eigenheid. Verlangt u ook naar een woon- of werkomgeving die u een echt thuisgevoel geeft en daarnaast een heel eigen signatuur heeft? Met een onmiskenbare stijl en luxe uitstraling? Dan zit u goed bij mij. Ik maak een ontwerp van uw interieur dat u past als een maatpak. Natuurlijk volledig op basis van uw woonwensen. Ik adviseer u graag, zodat u de juiste keuzes maakt.


Mijn naam is Kees van Strijdhoven, interieurontwerper. Aangenaam.

Exclusieve meubels voor Den Bosch

Den Bosch, een stad met allure. Den Bosch herbergt veel historie en dat brengt de meest prachtige panden met zich mee. Uit ervaring weten wij, bij Kees van Strijdhoven, als geen ander dat niet altijd het maximale uit prachtige panden wordt gehaald. De keuze voor meubels speelt daarbij een grote rol en daar willen wij in Den Bosch graag verandering in brengen.

Uniek in meubels voor Den Bosch

U kunt vanuit Den Bosch naar ons toe komen, om een kijkje te nemen in ons monumentale pand. Ons pand straalt alles uit waar wij voor staan, eigenzinnigheid, smaak en kwaliteit. Door onze advisering ter harte te nemen en samen met ons kritisch naar uw inrichting te kijken, kunnen we een geheel nieuwe uitstraling aan uw woning geven. Meubels maken namelijk het verschil in vele huishoudens, of u nu van minimaal of maximaal houdt.

 Meubels van de beste kwaliteit voor Den Bosch

Wij werken enkel en uitsluitend met kwaliteit, want kwaliteit is waarvoor wij staan. Zowel voor binnen als buiten kunt u een beroep doen op onze kennis op het gebied van meubels. We nemen altijd uw wensen nadrukkelijk mee, om zo tot het beste advies te komen in meubels dat bij u past. Op die manier halen we met meubels meer woonplezier uit uw woning in Den Bosch.