Kees van Strijdhoven

Comfort, balans, rust, sfeer en eigenheid. Verlangt u ook naar een woon- of werkomgeving die u een echt thuisgevoel geeft en daarnaast een heel eigen signatuur heeft? Met een onmiskenbare stijl en luxe uitstraling? Dan zit u goed bij mij. Ik maak een ontwerp van uw interieur dat u past als een maatpak. Natuurlijk volledig op basis van uw woonwensen. Ik adviseer u graag, zodat u de juiste keuzes maakt.


Mijn naam is Kees van Strijdhoven, interieurontwerper. Aangenaam.

Interieurstylist Vught

Zoekt u een interieurstylist in omgeving Vught? Bij Huis van Strijdhoven maakt u kennis met een professionele, betrouwbare en innovatieve interieurstylist: Kees van Strijdhoven. Of u nu net verhuisd bent naar omgeving Vught of het interieur in uw woning nabij Vught wil aanpakken. Of kan uw bedrijfsomgeving wel wat meer sfeer gebruiken? Vraag ons dan naar de mogelijkheden.

Mogelijkheden interieurstylist Vught

Als interieurstylist kan Kees van Strijdhoven veel en op diverse manieren iets voor u betekenen. We bieden u namelijk een totaalplaatje aan op het gebied van interieur. Zo kunt u bij ons terecht voor een indelingsadvies, een kleuradvies, raamdecoratie advies, stylingsadvies op het gebied van decoratie en accessoires, advies bij de aankoop van meubels, shopbegeleiding, verlichting en uiteindelijk de styling van de complete ruimte.

De werkwijze van onze interieurstylist voor Vught

Nadat u contact met ons heeft opgenomen, gaan we natuurlijk heel graag met u aan de slag om uw woonwensen te realiseren. Maar niet voordat we duidelijk in kaart hebben gebracht wat uw woonwensen en verwachtingen zijn. Dit begint met het in kaart brengen van uw wensen. Wat past bij u? Wat vindt u mooi en wat juist niet? Aan de hand van deze vragen, creëert Kees van Strijdhoven een persoonlijk moodboard. Vervolgens bespreken we onze verrassende en inspirerende ideeën en werken we precies en nauwkeurig een schetsontwerp voor u uit. Als deze helemaal naar wens is, gaan wij aan de slag met de verschillende tekeningen en visualisaties in 2D en 3D.

Een interieurstylist die nauw betrokken is bij het proces

Als alle ontwerpen en schetsen helemaal naar wens zijn, nemen we alle zorgen uit handen. Met ons vast en professioneel team zorgen we ervoor dat alle onderdelen tot in detail worden uitgewerkt. Niet alleen het goed zetten van de meubels, maar denk ook aan een verlichtingsplan, de stoffering en natuurlijk de eindstyling met diverse smaakvolle objecten en unieke decoraties. Als interieurstylist begeleidt Kees van Strijdhoven u door het volledige proces en zorgt hij ervoor dat hij bij alle fases nauw betrokken is.

Een interieurstylist in Vught inschakelen

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Hoe uw woning een prettige leefomgeving kan worden of hoe uw winkel in Vught harmonieuzer kan worden? Vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden of neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.