Kees van Strijdhoven

Comfort, balans, rust, sfeer en eigenheid. Verlangt u ook naar een woon- of werkomgeving die u een echt thuisgevoel geeft en daarnaast een heel eigen signatuur heeft? Met een onmiskenbare stijl en luxe uitstraling? Dan zit u goed bij mij. Ik maak een ontwerp van uw interieur dat u past als een maatpak. Natuurlijk volledig op basis van uw woonwensen. Ik adviseer u graag, zodat u de juiste keuzes maakt.


Mijn naam is Kees van Strijdhoven, interieurontwerper. Aangenaam.

Interieurstylist Tilburg

Wilt u graag een interieurstylist in omgeving Tilburg inschakelen? Bij Huis van Strijdhoven kunt u terecht voor een kleuradvies voor uw woning, maar ook zeker voor een volledig interieurplan. Onze interieurstylist Kees van Strijdhoven biedt een passend advies dat naadloos op uw persoonlijke stijl en woonwensen aansluit.

Geef uw woonwensen door aan onze interieurstylist nabij Tilburg

Heeft uw bestaande interieur een nieuwe impuls nodig of bent u juist net verhuisd? Kees van Strijdhoven denkt graag met u mee en stelt uw wensen centraal. Bij de aankleding van uw woning, kantoor of horecapand adviseren we u graag op het gebied van materiaal- en kleuradvies, stoffering, behang en decoratie.Daarvoor kunt u terecht bij Huis van Strijdhoven. Als interieurstylist ontwerpt Kees van Strijdhoven samen met u een op maat gemaakt interieur dat perfect aansluit op uw wensen en budget.

Advies interieurstylist voor Tilburg

Als interieurstylist zijn de mogelijkheden eindeloos in de woningen in omgeving Tilburg. We adviseren u dan ook graag over de diverse mogelijkheden die er zijn. Het opnieuw inrichten of veranderen van uw interieur lijkt misschien eenvoudig, maar dat is meestal niet zo. Als u bepaalde meubelstukken wilt houden, maar u weet niet zo goed waar u deze kwijt kunt. Of u wilt graag nieuwe meubels aanschaffen, maar u weet niet goed waar u verstandig aan doet. Of u vindt het lastig om uw huidige meubels te combineren met andere stoffering of een kleurenpalet. Een interieurstylist kan u dan uitstekend hepen. Kees van Strijdhoven komt graag vrijblijvend bij u thuis, om als interieurstylist u te adviseren op dit gebied.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Voor een deskundig en persoonlijk advies, voor een op maat gemaakt interieurontwerp of voor een kennismakingsgesprek kunt altijd contact opnemen. U kunt ook langskomen in onze showroom om inspiratie op te doen en verrast te worden.