Kees van Strijdhoven

Comfort, balans, rust, sfeer en eigenheid. Verlangt u ook naar een woon- of werkomgeving die u een echt thuisgevoel geeft en daarnaast een heel eigen signatuur heeft? Met een onmiskenbare stijl en luxe uitstraling? Dan zit u goed bij mij. Ik maak een ontwerp van uw interieur dat u past als een maatpak. Natuurlijk volledig op basis van uw woonwensen. Ik adviseer u graag, zodat u de juiste keuzes maakt.


Mijn naam is Kees van Strijdhoven, interieurontwerper. Aangenaam.

Interieurstylist Den Bosch

Heeft u een nieuwe woning of een verbouwing gehad nabij Den Bosch? Maar kunt u nog wel wat hulp gebruiken van een interieurstylist bij de inrichting van een of meerdere ruimtes? Wij begrijpen het als geen ander als u meer sfeer in uw woning wilt creëren of wil weten hoe u uw (nieuwe) meubels het beste kunt plaatsen. Als interieurstylist in omgeving Den Bosch helpen we u graag bij de realisatie van uw woonwensen!

Kees van Strijdhoven: uw interieurstylist in Den Bosch

Kees van Strijdhoven heeft al jarenlange ervaring en kennis als interieurstylist in omgeving Den Bosch. Met zijn passie voor interieur, zijn kennis van materialen en meubels, zijn inzicht in nieuwe, verrassende en inspirerende ideeën en zijn inlevingsvermogen zorgen ervoor dat hij keer op keer een interieur realiseert die voldoen aan de wensen van de klanten in Den Bosch.

De mogelijkheden van een interieurstylist voor Den Bosch

Als interieurstylist opereert Kees van Strijdhoven in Den Bosch en omgeving. Dit begint altijd met een goed gesprek. Een goed gesprek waarin uw woonwensen en uw persoonlijkheid naar voren komt. Aan de hand van deze informatie kan Kees van Strijdhoven u adviseren als interieurstylist. Denk hierbij aan materiaal- en kleuradvies, stoffering, behang en decoratie.

Benieuwd naar wat een interieurstylist voor u kan betekenen?

Bij Huis van Strijdhoven geven we om uw leefomgeving. Of dit nu gaat om een woning, buitenverblijf of kantoor. Kees van Strijdhoven staat voor u klaar om u te helpen bij het realiseren van uw woondromen. Met zijn creativiteit en kennis creëert hij uw ideale leefomgeving. Bent u opzoek naar een interieurstylist die betrokken, betrouwbaar en eigentijds is? Iemand die comfort en kwaliteit centraal stelt? Dan moet u bij Kees van Strijdhoven zijn.

Prettige leefsfeer in woning of bedrijf realiseren?

Wilt u een (nog) prettigere woonsfeer, uw bedrijfsruimte nog sfeervoller maken of lukt het u niet om een comfortabele, luxe en inspirerende ruimte te creëren? Kees van Strijdhoven geeft u een vakkundig, persoonlijk en verrassend interieuradvies. Neem nu contact op om de mogelijkheden te bespreken of een vrijblijvende afspraak in te plannen.