Kees van Strijdhoven

Comfort, balans, rust, sfeer en eigenheid. Verlangt u ook naar een woon- of werkomgeving die u een echt thuisgevoel geeft en daarnaast een heel eigen signatuur heeft? Met een onmiskenbare stijl en luxe uitstraling? Dan zit u goed bij mij. Ik maak een ontwerp van uw interieur dat u past als een maatpak. Natuurlijk volledig op basis van uw woonwensen. Ik adviseer u graag, zodat u de juiste keuzes maakt.


Mijn naam is Kees van Strijdhoven, interieurontwerper. Aangenaam.

Interieurontwerper Vught

Woont u in omgeving Vught en bent u opzoek naar een interieurontwerper? Misschien wilt u graag uw huis helemaal opnieuw inrichten. Of misschien bent u wel verhuisd en moet u uw hele woning nog inrichten. En wilt u daar de hulp van een interieurontwerper voor inschakelen. Kees van Strijdhoven zorgt ervoor dat u vooruit gaat in uw wooncomfort. Hij haalt het maximale uit uw leefomgeving nabij Vught.

Uw interieurontwerper in omgeving Vught

We hoeven niet altijd het hele interieur om te gooien of zelfs te verhuizen om het wooncomfort te optimaliseren. Als interieurontwerper nabij Vught kijkt Kees van Strijdhoven kritisch naar de verschillende mogelijkheden in uw leefomgeving om er zo het maximale uit te halen. Bij een interieurontwerper is het belangrijk dat hij niet alleen met verschillende ideeën komt, maar denkt en redeneert in uw belang. Dan bent u bij Huis van Strijdhoven aan het juiste adres.

De mogelijkheden als interieurontwerper voor Vught

Door de jarenlange kennis en ervaring van interieurontwerper Kees van Strijdhoven bieden we diverse mogelijkheden betreffende uw woonwensen. Voor alles wat met styling, ruimtelijk inzicht en smaak te maken heeft, biedt Kees van Strijdhoven een uitstekend en geoefend oog. Het interieur omgooien of een ruimte opnieuw inrichten, lijkt misschien op het eerste gezicht relatief eenvoudig. Niets is minder waar. Wij denken op lange termijn waardoor u jarenlang van uw prachtige, moderne, maar tijdloze interieur kan genieten. Als interieurontwerper gaan we graag met u om tafel zitten om uw wensen helder te krijgen en de mogelijkheden te bespreken.

Een interieurontwerper die u begrijpt

Wilt u kennis maken met een interieurontwerper die u begrijpt? Vele interieurs uit omgeving Vught zijn gerealiseerd door Kees van Strijdhoven. Als interieurontwerper biedt hij Vught enkel en uitsluitend de beste dienstverlening. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden of het plannen van een vrijblijvende afspraak.