Kees van Strijdhoven

Comfort, balans, rust, sfeer en eigenheid. Verlangt u ook naar een woon- of werkomgeving die u een echt thuisgevoel geeft en daarnaast een heel eigen signatuur heeft? Met een onmiskenbare stijl en luxe uitstraling? Dan zit u goed bij mij. Ik maak een ontwerp van uw interieur dat u past als een maatpak. Natuurlijk volledig op basis van uw woonwensen. Ik adviseer u graag, zodat u de juiste keuzes maakt.


Mijn naam is Kees van Strijdhoven, interieurontwerper. Aangenaam.

Interieurontwerper Tilburg

In Tilburg een interieurontwerper vinden die bij u past, u begrijpt en steeds vernieuwende ontwerpen realiseert, kan lastig zijn. Het is namelijk van belang dat u een interieurontwerp heeft die goed luistert naar uw wensen en deze vervolgens kan toepassen in het ontwerp. Kees van Strijdhoven is al jarenlang interieurarchitect en heeft veel kennis en ervaring met en van interieurontwerpen.

Uw interieurontwerper in omgeving Tilburg

Een goede interieurontwerper luistert niet alleen naar uw wensen en past deze toe in een ontwerp, maar komt ook met nieuwe, verfrissende ideeën. Ideeën waar u zelf nog niet bij stil heeft gestaan, maar die u meteen aanspreken. Wat uw wensen of ideeën ook zijn, Kees van Strijdhoven adviseert u graag bij het interieur van uw woning in Tilburg.

Een luxe en unieke uitstraling in uw woning in Tilburg

Bij Huis van Strijdhoven vinden we het belangrijk dat uw woning een luxe, rustgevende en inspirerende plek wordt. We kunnen ons voorstellen dat u niet zo goed weet hoe dit moet, daarom helpen we u hier dan ook graag bij in omgeving Tilburg. Wij zorgen ervoor dat uw woonomgeving een prettige plek wordt waar u graag komt en tot rust kunt komen.

De interieurontwerper van omgeving Tilburg: Kees van Strijdhoven

Kees van Strijdhoven creëert graag een interieurontwerp voor uw woning nabij Tilburg. Het luisteren naar uw wensen, het bepalen van de kleurenpallet, het meedenken over de materiaalkeuze, het maken van technische tekeningen, het bepalen van lichtplannen, Kees van Strijdhoven is de man die u zoekt. Een huis waarin we ons veilig, relaxt en prettig voelen, dat is het ideaal beeld. En wij helpen u daarbij, zodat u straks kunt genieten van uw droominterieur.

Interesse?

Wilt u graag verrast en geïnspireerd worden door een interieurontwerper uit Tilburg? Neem dan gerust contact op om een vrijblijvende afspraak te plannen. Tijdens het gesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we uw woonwensen. Vervolgens bespreken we de mogelijkheden voor het verdere ontwerpproces.