Kees van Strijdhoven

Comfort, balans, rust, sfeer en eigenheid. Verlangt u ook naar een woon- of werkomgeving die u een echt thuisgevoel geeft en daarnaast een heel eigen signatuur heeft? Met een onmiskenbare stijl en luxe uitstraling? Dan zit u goed bij mij. Ik maak een ontwerp van uw interieur dat u past als een maatpak. Natuurlijk volledig op basis van uw woonwensen. Ik adviseer u graag, zodat u de juiste keuzes maakt.


Mijn naam is Kees van Strijdhoven, interieurontwerper. Aangenaam.

Interieurontwerper Den Bosch

Bent u opzoek naar een interieurontwerper in Den Bosch? Bij Huis van Strijdhoven zijn we constant bezig met de nieuwste woontrends waardoor we onze klanten uit Den Bosch en omgeving kunnen inspireren en verrassen met innovatieve ideeën. Daarnaast vinden we het belangrijk om een ruimte zo comfortabel, rustgevend en tegelijkertijd luxe in te richten. Zodat er een fijne leefomgeving wordt gecreëerd waar u zich helemaal thuis voelt.

Kees van Strijdhoven: de interieurontwerper in omgeving Den Bosch

Als interieurontwerper in omgeving Den Bosch, creëert Kees van Strijdhoven een interieur dat draait om beleving. Het gaat om het zien, voelen, horen en ruiken.Alle zintuigen moeten in een perfecte balans zijn. Zodat u niet zomaar een interieur hebt, maar een interieur dat als een maatpak bij u past.

Een interieurontwerp dat comfort, balans, rust, sfeer en eigenheid uitstraalt

Om een interieur als maatpak te laten passen, is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met uw woonwensen, met uw woonsituatie en met uw persoonlijkheid. Er moet een optimale balans worden gecreëerd tussen comfort en een luxe uitstraling. En dat ook nog perfect bij de persoonlijkheid van u en uw eventuele medebewoners past. Ze moeten zich thuis voelen en daarnaast het gevoel krijgen dat het interieur bij hen past.

Interieurontwerper voor zowel particulieren en zakelijke klanten

Bij een interieurontwerper hoeft u niet alleen te denken aan een ontwerp voor een woning in omgeving Den Bosch, maar ook aan winkels, restaurants en kantoren nabij Den Bosch. Het is namelijk net zo belangrijk dat uw klanten, gasten of potentiële medewerkers zich thuis voelen in de werkomgeving. Dit realiseert Kees van Strijdhoven, als interieurontwerper, door een rustige, maar sfeervolle basis te creëren. Met natuurlijk een oog voor detail en unieke elementen die in het interieur worden toegepast.

Uw droominterieur realiseren?

Wilt u graag een hip of modern interieur dat tegelijkertijd ook tijdloos is? Neem dan eens contact op om de mogelijkheden met onze interieurontwerper uit omgeving Den Bosch te bespreken. We maken niet zomaar een interieurontwerp, maar eentje die u zult verrassen en inspireren. Uw droominterieur realiseren, dat is ons doel!