Kees van Strijdhoven

Comfort, balans, rust, sfeer en eigenheid. Verlangt u ook naar een woon- of werkomgeving die u een echt thuisgevoel geeft en daarnaast een heel eigen signatuur heeft? Met een onmiskenbare stijl en luxe uitstraling? Dan zit u goed bij mij. Ik maak een ontwerp van uw interieur dat u past als een maatpak. Natuurlijk volledig op basis van uw woonwensen. Ik adviseer u graag, zodat u de juiste keuzes maakt.


Mijn naam is Kees van Strijdhoven, interieurontwerper. Aangenaam.

Interieurarchitect Tilburg

Bent u op zoek naar een interieurarchitect voor uw (nieuwe) woning in Tilburg? Kees van Strijdhoven maakt een ontwerp volledig afgestemd op uw wensen. Heeft u net een nieuwe woning gekocht of wilt u uw woonkamer opnieuw inrichten en kunt u daar wel een interieurarchitect bij gebruiken? Neem dan contact op met Huis van Strijdhoven.

Uw interieurarchitect in omgeving Tilburg

Als interieurarchitect is het belangrijk om goed te luisteren naar uw wensen en verwachtingen. Kees van Strijdhoven heeft al vele klanten uit Tilburg en omgeving voorzien van een prachtige woning. Niet alleen projecten voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Bekijk gerust eens de gerealiseerde projecten. Luxe, rust en balans zijn de kernwaarden die u terug zult zien in de diverse interieurs.

Een nieuw en uniek interieur dat bij uw identiteit past?

Heeft u renovatie-, nieuwbouw- of verhuisplannen in omgeving Tilburg? Of bent u gewoon toe aan iets anders? Bij Huis van Strijdhoven kunt u uitstekend terecht voor een nieuw, uniek interieur dat perfect bij uw identiteit past. Wij luisteren graag naar uw wensen, wij begrijpen wat u wilt en wij zullen u positief verrassen op het gebied van styling, creativiteit, materiaal- en kleurkeuze.

Een interieurarchitect in Tilburg

Wij snappen best dat u niet zomaar een interieurarchitect in huis neemt. Het is belangrijk dat hij weet wat u graag wilt, wat uw wensen zijn, begrijpt wat u wilt en u positief verrast en inspireert met een ontwerp. Daarom plannen we graag een vrijblijvende afspraak in, zodat we uw dromen en wensen kunnen bespreken.

Vrijblijvende afspraak inplannen met onze interieurarchitect in Tilburg?

Neem gerust contact op om een vrijblijvende afspraak in te plannen met Kees van Strijdhoven. Wij komen graag bij u langs in Tilburg of omgeving. Kees van Strijdhoven geeft betekenis aan interieur.