Kees van Strijdhoven

Comfort, balans, rust, sfeer en eigenheid. Verlangt u ook naar een woon- of werkomgeving die u een echt thuisgevoel geeft en daarnaast een heel eigen signatuur heeft? Met een onmiskenbare stijl en luxe uitstraling? Dan zit u goed bij mij. Ik maak een ontwerp van uw interieur dat u past als een maatpak. Natuurlijk volledig op basis van uw woonwensen. Ik adviseer u graag, zodat u de juiste keuzes maakt.


Mijn naam is Kees van Strijdhoven, interieurontwerper. Aangenaam.

Interieurarchitect Den Bosch

Kan uw woning in Den Bosch wel een upgrade gebruiken of heeft u net een nieuwe woning in omgeving Den Bosch gekocht en bent u nog op zoek naar een interieurarchitect? Kees van Strijdhoven adviseert u graag over de juiste keuzes voor uw interieur.

Advies vragen aan een interieurarchitect omgeving Den Bosch

Het inrichten van uw woning in Den Bosch lijkt misschien eenvoudig, maar vaak is het lastiger dan u denkt. Om rust en luxe uit te stralen, is het belangrijk dat alle elementen in de ruimte, zoals meubels en decoratie, naadloos op elkaar aansluiten. Denk hierbij aan de kleuren, het materiaalgebruik en de styling. Balans is erg belangrijk. U wilt niet dat het te druk of saai wordt. U bent immers elke dag in de buurt van de bruisende stad Den Bosch.

Elke dag geïnspireerd worden?

Een interieurarchitect die luistert naar uw wensen, uw eisen begrijpt en daar perfect op inspeelt. Dat is wat u graag wilt. Een interieur draait namelijk niet alleen om de verschillende meubels en decoratiestukken die in een ruimte staan. Creativiteit en inspiratie, dat is wat we willen zien. Maar natuurlijk wel in combinatie met luxe, rust en balans. Zodat u elke dag in uw woning in Den Bosch kunt genieten van uw welverdiende rust. Bij Huis van Strijdhoven verrassen we graag mensen op een positieve manier met onze ideeën.

Interieurarchitect voor bedrijven in Den Bosch

Wist u dat werknemers beter functioneren in een prettige en harmonieuze werkomgeving? Dit zorgt ervoor dat uw werknemers het fijn vinden om te werken en met een fijner gevoel naar werk gaan. Denk ook aan de klanten die langs uw kantoor komen. Zij komen ook liever bij een bedrijf dat een eigen stijl en karakter heeft. Daarbij kan dit zelfs bepalend zijn voor een potentiële klant. Als interieurarchitect kijken we graag met u mee hoe uw bedrijf of winkel geoptimaliseerd kan worden.

Een interieurarchitect uit Den Bosch inschakelen?

Wilt u vrijblijvend geïnspireerd en verrast worden? Maak dan een afspraak met Kees van Strijdhoven. U kunt langskomen in onze showroom waar we diverse mogelijkheden kunnen toelichten en u verassen door alle mogelijkheden van nu. Liever bij u in Den Bosch afspreken? We komen graag bij u langs om de ruimte(s) te bekijken. Voor vragen kunt u uiteraard altijd contact opnemen!