Kees van Strijdhoven

Comfort, balans, rust, sfeer en eigenheid. Verlangt u ook naar een woon- of werkomgeving die u een echt thuisgevoel geeft en daarnaast een heel eigen signatuur heeft? Met een onmiskenbare stijl en luxe uitstraling? Dan zit u goed bij mij. Ik maak een ontwerp van uw interieur dat u past als een maatpak. Natuurlijk volledig op basis van uw woonwensen. Ik adviseer u graag, zodat u de juiste keuzes maakt.


Mijn naam is Kees van Strijdhoven, interieurontwerper. Aangenaam.

Interieuradvies Vught

Wilt u graag interieuradvies over uw pand in omgeving Vught? We doen het namelijk allemaal wel eens, aan vrienden of familie meningen vragen over ons interieur. Maar hoe vaak doen we daar dan ook daadwerkelijk wat mee? Met een professioneel en persoonlijk interieuradvies van Kees van Strijdhoven wordt dat wel anders. Samen met u realiseren wij uw woonwensen en creëren we een prettige woon- of werkomgeving.

Professioneel interieuradvies voor Vught

Wij zijn gespecialiseerd in het verstrekken van professioneel interieuradvies in omgeving Vught. Voor zowel particulieren als bedrijven staan wij klaar voor een gedegen interieuradvies. Kees van Strijdhoven zorgt ervoor dat u interieuradvies krijgt dat compleet is afgestemd op uw wensen met behulp van zijn jarenlange kennis en ervaring. We gaan namelijk uitsluitend voor het optimale resultaat in uw woning, winkel of kantoorpand.

Unieke en verrassende interieuradviezen in omgeving Vught

Het lijkt altijd zo eenvoudig, uw interieur aanpassen. Een likje verf, een nieuwe bank aanschaffen en wat accessoires. Maar niets is minder waar, vaak zijn deze aanpassingen slechts tijdelijk en is het eindresultaat toch niet helemaal wat u in gedachten had. Vaak heeft u er daarom maar kort plezier van. Onze unieke en verrassende interieuradviezen zorgen ervoor dat u nog jarenlang kunt genieten van uw ideale leefomgeving.

Interieuradvies voor Vught, zowel binnen als buiten

Voor zowel binnen als buiten zijn wij in te schakelen voor een professioneel en persoonlijk interieuradvies. Samen met u willen we het optimale uit uw huis en tuin in Vught halen door ons interieuradvies. Neem gerust vrijblijvend contact op of komt langs in onze showroom om te zien hoe wij interieuradvies in de praktijk brengen voor u in omgeving Vught.