Kees van Strijdhoven

Comfort, balans, rust, sfeer en eigenheid. Verlangt u ook naar een woon- of werkomgeving die u een echt thuisgevoel geeft en daarnaast een heel eigen signatuur heeft? Met een onmiskenbare stijl en luxe uitstraling? Dan zit u goed bij mij. Ik maak een ontwerp van uw interieur dat u past als een maatpak. Natuurlijk volledig op basis van uw woonwensen. Ik adviseer u graag, zodat u de juiste keuzes maakt.


Mijn naam is Kees van Strijdhoven, interieurontwerper. Aangenaam.

Expositie

Bart Stillekens / B-art

Nederlandse kunstenaar B-art, Bart Stillekens, werkt vanuit een hedendaagse blik. Geïnspireerd door luxueuze designs vanuit het hoge segment. Kwaliteit en duurzaamheid staat voorop, dit zijn dan ook de materialen waar B-art mee werkt. Dikke lagen “high quality paint & epoxy” is wat je veel terug ziet in zijn schilderwerken. Daarnaast ontwerpt en beschilderd B-art ook vele sculpturen!

Ga naar: http://www.b-art.com/

Ed Mutsaers / beeldvanger

De Nederlandse fotokunstenaar Ed Mutsaers (beeldvanger) heeft een fascinerende kijk op de wereld om ons heen. Hij portreteert zijn onderwerpen vanuit een verrassend perspectief en plaatst ze in een filmische sfeer. Met een niet aflatend oog voor detail, creëert hij sfeervolle en verhalende beelden die je letterlijk uitnodigen naar binnen te gaan.

Ga naar: http://www.beeldvanger.nl/

De expositie van Ed is te zien tot januari 2019.

Cynthia Brandwijk

Ga naar: http://www.brandwijkfotografie.nl

De expositie van Cynthia is te zien tot 31 december 2016.

De expositie van Nico is te zien tot 31 januari 2016.

Annegien Hulsken

Ga naar: http://www.bestupidart.nl/#/home