Kees van Strijdhoven

Comfort, balans, rust, sfeer en eigenheid. Verlangt u ook naar een woon- of werkomgeving die u een echt thuisgevoel geeft en daarnaast een heel eigen signatuur heeft? Met een onmiskenbare stijl en luxe uitstraling? Dan zit u goed bij mij. Ik maak een ontwerp van uw interieur dat u past als een maatpak. Natuurlijk volledig op basis van uw woonwensen. Ik adviseer u graag, zodat u de juiste keuzes maakt.


Mijn naam is Kees van Strijdhoven, interieurontwerper. Aangenaam.

Huis van Strijdhoven op de consumenten inspiratiedag van ETC Design Center Europe

Op zondag 18 februari en 27 mei is Huis van Strijdhoven aanwezig op de consumenten inspiratiedag van ETC Design Center Europe. Tijdens deze dag kunt u terecht voor exclusieve interieurinspiratie van de meest luxe merken. Wij staan dan voor u klaar om eens vrijblijvend te brainstormen over uw interieur.

De consumenten inspiratiedag van ETC Design Center Europa is de plek waar vraag en aanbod samenkomen betreffende interieur. U kunt hier terecht voor al uw woonwensen op het gebied van wandbekleding, meubels, vloeren, verlichting, accessoires, kunst en nog veel meer!

Huis van Strijdhoven staat op deze dag voor u klaar om u advies te verlenen op het gebied van interieurontwerp en –styling. Op deze consumentendag kunt u zich aanmelden bij stand 11 en uw interieurvraag bij ons voorleggen. Aan de hand van uw wensen brengen wij een persoonlijk interieur advies voor u uit dat past als een maatpak.

De consumenten inspiratiedag van ETC Design Center Europe is de plek voor iedereen die op zoek is naar wooninspiratie en een vrijblijvend interieuradvies. Wilt u graag aanwezig zijn op deze dag? Kijk dan hier voor meer informatie en de ticketverkoop.