Kees van Strijdhoven

Comfort, balans, rust, sfeer en eigenheid. Verlangt u ook naar een woon- of werkomgeving die u een echt thuisgevoel geeft en daarnaast een heel eigen signatuur heeft? Met een onmiskenbare stijl en luxe uitstraling? Dan zit u goed bij mij. Ik maak een ontwerp van uw interieur dat u past als een maatpak. Natuurlijk volledig op basis van uw woonwensen. Ik adviseer u graag, zodat u de juiste keuzes maakt.


Mijn naam is Kees van Strijdhoven, interieurontwerper. Aangenaam.

Uw binnenhuisarchitect nabij Den Bosch

Misschien is het een idee dat al langer door uw hoofd speelt, misschien ook niet; het compleet opnieuw inrichten en aanpakken van uw huis in Den Bosch. We hoeven namelijk niet altijd rigoureus te verbouwen of zelfs te verhuizen, om erop vooruit te gaan in wooncomfort. Een binnenhuisarchitect kijkt samen met u kritisch naar de mogelijkheden, om zo het maximale uit uw leefomgeving te halen. Bij Kees van Strijdhoven maakt Den Bosch kennis met dé binnenhuisarchitect die denkt en redeneert in uw belang. Daar is het tijd voor.

Wat bieden we als binnenhuisarchitect aan Den Bosch

We hebben een uitstekend en geoefend oog voor alles wat met styling, ruimtelijk inzicht en smaak te maken heeft. Soms denkt men er te makkelijk over om wat zaken in huis aan te passen, zonder daarbij de lange termijn in ogenschouw te nemen. Daarom bieden we de regio Den Bosch legio mogelijkheden. We gaan als binnenhuisarchitect samen met u om tafel om zo de wensen helder te krijgen en de mogelijkheden uiteen te zetten.

Een binnenhuisarchitect met kwaliteit voor Den Bosch

Wij bieden Den Bosch enkel en uitsluitend de beste dienstverlening als binnenhuisarchitect. Laat u zelf ook informeren en maak kennis met een binnenhuisarchitect die u begrijpt.