Kees van Strijdhoven

Comfort, balans, rust, sfeer en eigenheid. Verlangt u ook naar een woon- of werkomgeving die u een echt thuisgevoel geeft en daarnaast een heel eigen signatuur heeft? Met een onmiskenbare stijl en luxe uitstraling? Dan zit u goed bij mij. Ik maak een ontwerp van uw interieur dat u past als een maatpak. Natuurlijk volledig op basis van uw woonwensen. Ik adviseer u graag, zodat u de juiste keuzes maakt.


Mijn naam is Kees van Strijdhoven, interieurontwerper. Aangenaam.

Bank voor 60-plussers, voor het optimale comfort!

Speciaal voor de 60-plussers onder ons hebben wij een innovatieve bank ontworpen: de bank Basso. Dit is een bank speciaal voor de mensen die meer behoefte hebben aan ondersteuning in een bank of stoel. Het zitcomfort is optimaal met deze nieuwe bank. Bent u geïnteresseerd? Lees dan snel verder!

Basso bank

De bank Basso is een bank die u helemaal kunt aanpassen naar uw eigen zitcomfort. Deze bank is namelijk aan te passen in diverse zitdiepte en zithoogte. Daarnaast is de bank aan te passen in zithardheid en de arm van de bank is verkrijgbaar in diverse breedtes.

Het model van de bank is tijdloos en past goed in verschillende interieurs. De bank is perfect geschikt binnen een klassieke, landelijke of moderne stijl. Op deze manier past de bank in bijna elk interieur en kan nog jaren lang mee.

De Basso bank staat voor optimaal zitcomfort! Neem contact op voor de mogelijkheden of kom een kijkje nemen in onze showroom om de bank zelf te testen.