Kees van Strijdhoven

Comfort, balans, rust, sfeer en eigenheid. Verlangt u ook naar een woon- of werkomgeving die u een echt thuisgevoel geeft en daarnaast een heel eigen signatuur heeft? Met een onmiskenbare stijl en luxe uitstraling? Dan zit u goed bij mij. Ik maak een ontwerp van uw interieur dat u past als een maatpak. Natuurlijk volledig op basis van uw woonwensen. Ik adviseer u graag, zodat u de juiste keuzes maakt.


Mijn naam is Kees van Strijdhoven, interieurontwerper. Aangenaam.

Werkwijze

Werkwijze

Het begint met het in kaart brengen van uw wensen. Wat spreekt u aan en wat juist niet? Wat past bij u? Op basis hiervan maak ik een moodboard en leg dit aan u voor. Als u zich daarin kunt vinden, werk ik stap voor stap een compleet interieurontwerp voor u uit, in 2D en of 3D.

Van verlichtingsplan tot interieurstoffen tot meubilair: ik neem u hierbij alle zorg uit handen. In samenwerking met een vast, professioneel team rollen we het project vervolgens uit. En als dit team klaar is, volgen de meubels, gordijnen en verlichting, met als finishing touch de decoratie en objecten. Vanzelfsprekend ben ik als interieurontwerper nauw betrokken bij alle fasen.